Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/vhosts/bene-for-you.com.ua/bene-for-you.com.ua/public/wp-content/themes/Divi_/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 135
Вольногора - То є добре
Я на зв'язку! Звертайтеся - 0995578393 (моб, viber) Bene.for.you@gmail.com

Як Ви знаєте, Закарпаття – чарівне місце. Тут кожен знайде для себе те, чого йому бракує.

Сьогодні хочу поділитися з Вами враженнями від відпочинку у комплексі Вольногора, що розташований неподалік від міста Мукачево у селі Лісарня.

Якщо у Вас є власний транспорт, Вам буде легше туди дістатися, оскільки за весь час нашого відпочинку я не помітила жодного рейсового автобуса. Звичайно, вони є, але їздять доволі рідко. Я знайшла лише один з автостанції м. Мукачево до села Лісарня у 8.22. Відстань від Мукачева до комплексу відпочинку становить 20 км.

Сервіс, як на Україну, досить гарний. Персонал уважний, чемний і пунктуальний. Мене особливо вразило те, що дівчина, яка обслуговувала наш столик, а нас було 16 чоловік, чітко пам’ятала, де чия кава, і хто яке морозиво замовляв.

 

Що ж там є і заради чого туди їхати?

1. Котеджі та окремі номери. Тут можна оселитися і провести кілька днів у тиші та спокої. Ціни досить високі, але і якість відповідна.

2. Дитячий майданчик. Всі діти віком до 8-10 років будуть у захваті. Наші малюки цілий день провели власне там, з перервами на оглядання жаб у маленькому басейні та на ігри з піском на волейбольному майданчику.

3. Настольний теніс. Стіл для настольного тенісу за Вашим проханням Вам винесуть на вулицю. Правда, якщо вітряно, то особливо не набігаєшся за м’ячиком, а от у безвітряну погоду – саме те!

4. Волейбольний майданчик. Особисто я дуже вдячна засновникам відпочинкового комплексу за можливість, власне, якісного активного відпочинку на свіжому повітрі. Це особливо актуально сьогодні для молоді, відпочинок котрої зазвичай зводиться до пивно-горілчаних посиденьок.

5. Баня. У бані нам  наразі не довелося побувати, тому і казати нема чого. Знаю лише, що мінімальне замовлення на 2 години обійдеться у 300 грн.

6. Чан. О! Чан – це супер. Всім, кому в житті бракує гарячих вражень, раджу поваритися в чані. Година такого задоволення коштує 150 грн. Щоправда, воно дійсно того варте. Поряд із чаном є басейн з холодною водою, а для самих завзятих також поряд протікає гірська річка із крижаною водою.

7. Ресторан. Ресторан гарний і затишний. Є окремі кімнати, де компанія може відділитися від інших відвідувачів.  

На другому поверсі ресторану є дитяча кімната. Там малюки мають можливість помалювати та погратися, доки дорослі відпочивають.

 

Пити каву за таким столом одне задоволення

8. Піч. Неподалік від альтанок розташований маленький будиночок, а в ньому – справжня піч. На сьогодні це доволі рідке явище, оскільки маленькі мангали та грилі стають дедалі популярнішими. А от піч, де на відкритому вогні готуються страви, видовище дійсно унікальне.

9. Басейни. На території комплексу є три басейни: великий і два маленьких. У великому і глибокому басейні можна купатися у теплу пору року. Перевірено. А от призначення двох менших, мені наразі ще невідомо.

10. Конференц зал. Досить актуально, оскільки є де розмістити учасників конференцій на ніч, а також є де і чим нагодувати. Крім того, місце вигідне тим, що розташоване на окраїні, тому учасники заходу не розбіжаться на огляд місцевих визначних місць.

11. Безкоштовна стоянка на території комплексу.

Як годують?

А годують тут дуже смачно і порівняно недорого. Порції досить великі і виглядають надзвичайно апетитно.

Страви приносять гарячими і запашними. Видно, що вони лише зістрибнули з вогню.

Кава смачна і міцна. Єдине, що пити її краще у приміщенні. На повітрі вона швидко стигне і втрачає смак.

Серед морозива, яке ми куштували особливої уваги заслуговує “морозиво з фруктами”  та “морозиво з малиною”.

Чого бракує?

 

1. На території комплексу, де відпочивають сім’ї з дітьми трохи бракує безпеки для малюків. Я маю на увазі, що глибокий басейн, який використовується лише влітку, можна було б і закрити на той час, коли він нікому не потрібен. А так, нам протягом всього відпочинку доводилось уважно стежити за тим, щоб діти не потрапили до басейну.

Інші, менші басейни, неглибокі, тому такої небезпеки не становлять. Крім того, там живуть жаби, що становило надзвичайну цікавість і для малят, і для дорослих.

Також варто було б закрити вільний доступ до річки. А то старші дітлахи постійно втікали до річки кидати каміння, а так як територія комплексу велика, так зразу і не збагнеш, куди саме вони поділися.

2. На самому дитячому майданчику явно бракує пісочниці. Наші малюки постійно пхалися на волейбольний майданчик, аби покопирсатися у піску. Звичайно, доки йшла гра, це було досить небезпечно. Але якщо Ваша дитина така ж сама вперта, як і моя, то вона не буде вважати, що по полю бігає купа людей і літає м’яч, який може в неї влучити. Тут головне – пісок, а все інше малих дітей не цікавить.

3. Коло волейбольного майданчику добре було б поставити кілька лавок для вболівальників. Їх там явно не вистачає.

4. На літо варто найняти дитячого аніматора, який би, за розумну оплату, проводив би з дітьми ігри чи конкурси протягом 1-2-х годин. За цей час,  батьки, які зазвичай постійно знаходяться біля дітей, змогли б повністю розслабитися, наприклад, у чані, або присвятити час один одному.

 

Взагалі, дуже добре, що у нас під боком є такий гарний відпочинковий комплекс, де можна весело і активно проводити час із сім’єю та друзями.

 

Також дуже прошу Вас написати в коментарях, які Ви знаєте гарні місця відпочинку для всієї сім’ї. Для мене важлива кожна Ваша порада! Буду Вам дуже вдячна! 

 

Ваша К.