Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/vhosts/bene-for-you.com.ua/bene-for-you.com.ua/public/wp-content/themes/Divi_/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 135
Садиба Рокса - То є добре
Я на зв'язку! Звертайтеся - 0995578393 (моб, viber) Bene.for.you@gmail.com

детальний відгук про садибу “РОКСА”

смт Славсько, Сколівський район, Львівська область, Україна

вул.Архангельського 1

тел. моб. +38(067) 4515963  Людмила

Однією із наших сімейних традицій, ось, доречі, лінк на запис мого вебінару “Сімейні традиції”, є святкування Днів Народжень по-особливому. Цього разу ми вирішили відсвяткувати моє День Народження в смт. Славсько, і познайомитися поближче із цим курортом. Для проживання ми обрали садибу “РОКСА”, що знаходиться в центрі Славсько, за кілька кроків від вокзалу. Мені сподобалася сильна назва садиби, і я подумала, що свято тут повинно вдатися на славу! Мушу зазначити, що свято і справді вдалося, а садибу сміливо рекомендую для цілорічного сімейного відпочинку.

75142011

Пропоную Вам  ознайомитися із детальним відгуком про цю садибу.

Коли ми лише збиралися їхати в гори, захворів наш син. Та так раптово, що цього ніхто не чекав. Нам прийшлося відкласти візит, про що повідомити господиню. Пані Людмила віднеслася з розумінням. Коли сину стало легше, і було отримано призначення лікаря щодо лікування, яке не передбачало постільного режиму, ми вирішили знову змінити плани і таки поїхати. Про це знову повідомили пані Людмилу і, без зайвих питань, отримали позитивну відповідь. Це мене неабияк здивувало, оскільки, маючи немалий досвід у бронюванні садиб, я на свою адресу чого тільки не чула, типу: чого ви нам голову морочите своїми проблемами. Дуже приємно, що господарка садиби, з розумінням віднеслася до нашої ситуації.

Знайти садибу дуже легко. Вона знаходиться за кілька метрів від ринку сувенірів. Гарна асфальтована дорога веде аж до самого місця призначення, про що раніше, туристи в Славсько могли лише мріяти. Ми цьому теж дуже раділи, пам”ятаючи про минулий раз, коли дороги там  не було зовсім.

Отже, про все по порядку:

Кімнати

Відчути себе як вдома можна одразу, лише переступивши поріг садиби. Справа в тому, що при вході потрібно роззутися. Зняв взуття, і все – ти вже як у себе в хаті. Як на мене – це чудово!

39516223

Всього у будинку 7 номерів. Серед них є двокімнатні і однокімнатні. Всі вони світлі і просторі. Мені вдалося побувати у кількох з них, тому буду ділитися власними спостереженнями. Отже, місця в кімнатах більше, ніж достатньо. Двоспальні ліжка широкі і зручні. Постіль чиста, аж хрумтить. Взагалі у всьому будинку панує блискуча чистота. Що, зрештою не дивно, адже господиня має трьох дочок.

39516282

Підлога майже всюди вкрита паласами. Гостей забезпечують рушниками, тапками та всім необхідним, в разі, якщо щось  важливе було забуто вдома. Ось, доречі, приблизний список речей, які можуть знадобитися в Карпатах.

Всього в садибі три поверхи, які між собою з”єднані сходами. Діти, віком від 2,5 років цілком вільно можуть ними пересуватися (перевірено на власних дітях). Особливо нам сподобалися вітальні. Вони розташовані на всіх трьох поверхах. На першому знаходиться великий більярдний стіл, диван і кілька холодильників, що дуже добре, бо за пивом чи шампанським далеко бігати не треба.

39516201

На другому і третьому поверхах є великі столи, з диванами та дерев”яними лавами,  де зручно розміститися великою компанією для спільного обіду чи вечері, перегляду фільму чи просто для дружньої бесіди.

img_20161028_224209

До речі, стіни віталень прикрашені роботами місцевих майстрів.

img_20161028_212851

Також, наявність таких “гостинних віталень” сприяє спілкуванню між відвідувачами садиби. Так, якби не вітальні, ми б і гадки не мали, що за люди, наші сусіди.

Серед них, між іншим, була навіть Олена Діаманді, володарка яскравого, неповторного, “діамантового” тембру голосу, одна із найбільш улюблених виконавиць України. Вони з друзями, також обрали для відпочинку садибу Рокса!

Також садибу відвідують інші креативні особистості, як наприклад, засновниця Cherry-stone.

Ванна

У кожному номері власна ванна кімната. В двокімнатному номері – 2 ванни. Вони чисті, обладнані сучасними душовими кабінками.

img_20161028_224130

Також господарі подбали про наявність мила та одноразового шампуню. Проблем із постачанням води не виникало. В разі необхідності Вам також дадуть фен, тапки, додаткові рушники тощо.

Кухня

Кухня садиби знаходиться на першому поверсі. Вона є спільною для туристів і для господині. Гості садиби можуть тут готувати, або ж замовити сніданок, обід чи вечерю. Вас забезпечать усім необхідним посудом, гостинною розмовою, а також гарячим карпатським чаєм або кавою з домашнім молоком. Власне, на тій кухні Ви відчуваєте себе як удома.
39516207
Тут знаходиться великий стіл з м”яким куточком, чайник, набір необхідного посуду,  мікрохвильовка, мийка та плита. Загалом кухня велика і світла. Тут постійно готується щось смачне. Також постійно кипить пузатий чайник: господиня пригощає своїх гостей карпатським чаєм або запашною кавою.
Нам пощастило. На вечір, крім чаю, ми отримали ще й булочки! Але які! Вони були ще тепленькі, щойно вискочили з печі,  вони танули в роті та були надзвичайно смачні.
Щодо їжі. Ми мали невдалу спробу поснідати десь за межами свого тимчасового помешкання. Наші діти чомусь не розділили нашого прагнення, і ми змушені були забрати все замовлене додому. Повторювати вранішній сценарій на обід і вечерю ми вже не мали ніякого бажання. Тому питання харчування постало гостро. Тут нам на порятунок прийшла пані Людмила. Вона приготувала нам і обід, і вечерю. То ж нам вдалося поїсти набагато дешевше і приємніше, ніж би це було в ресторані з дітьми 😛 .
Для мене це стало неабиякою несподіванкою. Тому що страви замовлялися за кілька годин наперед і це не викликало в господині ні здивування, ні обурення. Пані Людмила просто увійшла в наше положення і пішла назустріч (це вже вдруге !). Вечеря була неперевершеною. А курячий суп з домашньою локшиною мій малий, який зазвичай їсть все сирим, з”їв все, аж до останньої ложки. В той день ми були і вдячні, і ситі, і задоволені одночасно.
img_20161028_195025
Як виявилося, готувати пані Людмила вміє і любить, а свого часу, коли у Славсько проходили рок-фестивалі “Я люблю Карпати”, навіть харчувала організаторів та учасників фестивалю, які, до того ж жили безпосередньо у садибі “Рокса”.
Отже, обираючи для відпочинку цю садибу, однозначно варто замовляти харчування, хоча б для того, щоб скуштувати дійсно смачних домашніх страв, що готує для своїх відпочиваючих пані Людмила.

Балкон

Балконів у будинку два. Обидва виходять всередину двору. Малюків туди краще не випускати, а от для дітей старшого віку та для дорослих – вони ніякої загрози не становлять. З балконів відкривається чудовий вид на гори.

39516271

 

Подвір’я

Велике, гарне, чисте, викладене плиткою подвір”я  – ідеальне для відпочинку дорослих і дітей. Тут є великий стіл з лавами, велика кована гойдалка, мангал, лавочки, достатньо місця щоб поставити зо три машини та ще й побігати навколо них.

75142683

Увечері подвір”я взагалі чарівне: підсвічуються ліхтариками.

Дуже добре, що малюкам є чим зайнятися в будь-яку пору року. Зимою тут є готова гірка та чудовий дитячий майданчик з гойдалкою, гіркою та окремим дитячим столиком з лавками. Наші малюки були в захваті, і навіть відмовлялися йти з нами на прогулянку, хотівши досхочу награтися  коло хати.

img_20161028_153328

Влітку ж розваг для дітей більшає. На подвір”ї з”являється великий батут, та 2 відкритих басейни.

Також коло хати багато квітів. Деякі з них цвіли навіть тепер, пізньої осені, під час нашого візиту.

 

Загальні мінуси

В одній із кімнат було тьмяне світло

Загальні плюси

  1. Дуже зручне розташування садиби: все поряд – аптека, вокзал, автовокзал, магазини, ринок сувенірів, ресторани, дитячий майданчик і т.і.
  2. Велике чисте подвір”я, обгороджене парканом.
  3. Можливість лишити дітей на кілька годин під наглядом дорослих.
  4. Великі світлі кімнати, гостинні вітальні. 
  5. Чудова господиня, здатна розуміти Ваші потреби без зайвих слів.
  6. Гарне місце для відпочинку з дітьми у будь-яку пору року.
  7. Влітку діти мають можливість спостерігати за кроликами.
  8. Дуже смачно годують.
  9. Безкоштовна стоянка коло будинку.
  10. Швидкий WiFi на всій території садиби.

Що вразило?

Мене цікавило, що ж відкриє мені садиба із такою сильною назвою –  “Рокса”, погодьтеся, звучить гарно. А вразило наступне – господиня садиби, пані Людмила, на перший погляд ніжна та тендітна жінка, виявилася спражньою скелею, сильною, здатною взяти на себе і  виховання дочок, і досконалий прийом туристів, і управління всією садибою. Дуже раджу приїхати в садибу, завітати на гостинну кухню, де кипить пузатий чайник і витає аромат свіжоспечених пиріжків, познайомитися особисто з Людмилою, та зарядитися від неї енергією впевненості та цілеспрямованості.

Також, якщо Ваші діти віком від 2-х до 10 років, маленька Настя, буде дуже рада Вашому візиту. Наша Саша гралася з Настею майже цілий день, а потім до них приєднався Крістоф, і вони гралися цілий і вечір. А ми з чоловіком  мали час на себе і на свої примхи.

img_20161028_153250

До речі, в жодній, до цього часу відвіданій нами садибі, я не зустрічала послуг няні. А тут є! Ви можете лишити дитину на кілька годин під постійний наглядом  дорослого.

Що ще? 

Крім всього вищезмальованого, в садибі можна взяти напрокат велосипеди та лижне спорядження.

75142010

Також, надається приміщення для зберігання лиж, тож Вам не доведеться тягнути їх за собою в номер, як це робили ми свого часу в Яремче (спортбаза Авангард).

Отже, садиба “РОКСА” – чудове місце для цілорічного сімейного відпочинку.

Карпати – наше багатство. Карпати – наш відпочинковий рай. Вони чудові за будь-якої погоди і будь якої пори року. Відкривайте їх для себе щосезону, і повірте, вони постійно Вас дивуватимуть.

А якщо Вам раптом знадобиться допомога у виборі місця відпочинку, звертайтеся до мене. Я з радістю допоможу Вам!

Якщо ж Ви – власник садиби, можете скористатися моїми послугами.